FORO MVP SPORT EXPERIENCE

Nota de premsa

Claus per a impulsar el desenvolupament del #talent en esportistes, equips i organitzacions esportives.

Arriba la 3r edició d’MVP SPORT EXPERIENCE, el programa de formació esportiva organitzat per l’àrea d’Esports de la Diputació d’Alacant en col·laboració amb l’Associació Motivació i Valors Positius a través de l’Esport (MVP Sport)

En aquesta 3a edició, apostem per un innovador programa de formació en línia i gratuït, amb el propòsit de compartir coneixements i experiències sobre com impulsar el desenvolupament integral del talent en els joves a través de l’esport. Comptarem amb un equip d’experts/as i líders esportius de reconegut prestigi nacional i internacional com a Sra. María Martínez (Psicòloga d’esportistes d’elit com Carolina Marín), Sra. María Ruiz d’Oña (Psicòloga formadora d’entrenadors de futbol d’elit en Aspire Academy de Qatar) D. Enhamed Enhamed (Esportista olímpic, psicòleg i orador motivacional) i D. Jürgen Griesbeck (Emprenedor Social, co-fundador COMMON GOAL juntament amb el futbolista Juan Mata), entre altres.

En què consisteix?

· Programa de formació en línia gratuït: fòrum + curse.

· Del 5 al 28 d’octubre.

· Dirigit per professionals en actiu com María Martínez, Enhamed Enhamed i Jürgen Griesbeck entre otr@s.

En aquesta nova edició parlarem de #comunicació, #lideratge, #resiliència i #superació personal com a factors d’èxit per a la millora del rendiment i benestar de l’esportista.

Què et portaràs d’MVP Sport Experience?

· TÈCNIQUES descobrir les teues fortaleses personals com a entrenador/a i líder esportiu.

· ESTRATÈGIES per a previndre i gestionar l’estrés pre i post competitiu en tu mism@ i en el teu equip

· METODOLOGIA per a integrar microhàbits mentals, emocionals i socials per a la millora del rendiment esportiu en les teues sessions i en competició.

· CERTIFICACIÓ “Introducció al desenvolupament del talent” avalada per MVP Sport i la Diputació d’Alacant.

Inscripció gratuïta: #PlazasLimitadas https://mvpsport.es/mvp-experience/

Nota de prensa

Claves para impulsar el desarrollo del #talento en deportistas, equipos y organizaciones deportivas.

Llega la 3º edición de MVP SPORT EXPERIENCE, el programa de formación deportiva organizado por el área de Deportes de la Diputación de Alicante en colaboración con la Asociación Motivación y Valores Positivos a través del Deporte (MVP Sport)

En esta 3ª edición, apostamos por un innovador programa de formación online y gratuito, con el propósito de compartir conocimientos y experiencias sobre cómo impulsar el desarrollo integral del talento en los jóvenes a través del deporte. Contaremos con un equipo de expertos/as y líderes deportivos de reconocido prestigio nacional e internacional como Dña. María Martínez (Psicóloga de deportistas de élite como Carolina Marín), Dña. María Ruiz de Oña (Psicóloga formadora de entrenadores de fútbol de élite en Aspire Academy de Qatar) D. Enhamed Enhamed (Deportista olímpico, psicólogo y orador motivacional) y D. Jürgen Griesbeck (Emprendedor Social, co-fundador COMMON GOAL junto con el futbolista Juan Mata), entre otros.

¿En qué consiste?

· Programa de formación online gratuito: foro + curso.

· Del 5 al 28 de octubre.

· Dirigido por profesionales en activo como María Martínez, Enhamed Enhamed y Jürgen Griesbeck entre otr@s.

En esta nueva edición hablaremos de #comunicación, #liderazgo, #resiliencia y #superación personal como factores de éxito para la mejora del rendimiento y bienestar del deportista.

¿Qué te vas a llevar de MVP Sport Experience?

· TÉCNICAS descubrir tus fortalezas personales como entrenador/a y líder deportivo.

· ESTRATEGIAS para prevenir y gestionar el estrés pre y post competitivo en ti mism@ y en tu equipo

· METODOLOGÍA para integrar microhábitos mentales, emocionales y sociales para la mejora del rendimiento deportivo en tus sesiones y en competición.

· CERTIFICACIÓN “Introducción al desarrollo del talento” avalada por MVP Sport y la Diputación de Alicante.

Inscripción gratuita: #PlazasLimitadas https://mvpsport.es/mvp-experience/