Curs d’arbitratge a Albuixech

En primer lloc agrair a l’Ajuntament d’Albuixech per deixar-nos les seues instal·lacions per a celebrar la jornada de reciclatge del Col·lectiu Arbitral. En segon lloc entrega de les camises als nous oficials Àrbitres/Jutges Comunitat Valenciana i en tercer lloc i no menys important agrair a tot el col·lectiu per estar sempre actualitzats i exercir les seues funcions per a portar l’arbitratge pel cap alt alt. ENHORABONA A TOTS.

En primer lugar agradecer al Ayuntamiento de Albuixech por dejarnos sus instalaciones para celebrar la jornada de reciclaje del Colectivo Arbitral. En segundo lugar entrega de las camisas a los nuevos oficiales Árbitros/Jueces Comunitat Valenciana y en tercer lugar y no menos importante agradecer a todo el colectivo por estar siempre actualizados y desempeñar sus funciones para llevar el arbitraje a lo más alto. ENHORABUENA A TODOS.